(Junior) secretaresse

Flexibiliteit is je ‘middle name’ en je houdt van ‘multitasken’. Je bent op zoek naar een dynamische omgeving om jouw talenten te laten zien. Bij HLB Witlox van den Boomen kan dat!

Lees meer

HR Business Partner

Vanuit jouw HR expertise mee denken en doen binnen een organisatie die net gefuseerd is, is een cadeautje voor iemand waarvoor HR zijn of haar passie is. Als bedreven HR Business Partner bij HLB Witlox Van den Boomen val je dus met je neus in de boter!

Lees meer

Wagenparkbeheerder

Jij bent hét aanspreekpunt als het gaat om de mobiliteitsregeling van medewerkers en staat in veelvuldig contact met leasemaatschappijen en je collega’s. je begeleidt aanvragen van nieuwe lease auto’s, je verwerkt Kruisposten en registreert schade en boetes. Daarnaast stel je gebruikersovereenkomsten op en ben je bekend met bijtellingspercentages. Tevens ben je 24 uur per week beschikbaar.

Lees meer

Talent Acquisitie Specialist

"Wil jij hét visitekaartje van onze organisatie zijn als het gaat om het aantrekken van ‘medior en senior talent’ voor onze zeven vestigingen in Brabant en Limburg? Dan is de functie van Talent Acquisitie Specialist iets voor jou!"

Lees meer

Campusrecruiter

In de functie van campusrecruiter ben jij hét aanspreekpunt als het gaat om het aantrekken van stagiaires, werkstudenten en starters voor de verschillende business lines (accountancy, belastingadvies, corporate finance en strategische alliantie partner VDB Advocaten Notarissen). Je komt te werken in een team met twee talent acquisitie specialisten en twee werkstudenten. We hebben ambiteuze groeidoelstellingen waardoor de instroom van jong talent enorm belangrijk voor ons is. Jouw rol is dan ook van grote toegevoegde waarde!

Lees meer