Kan ik je helpen?

 

Werken bij HLB Witlox Van den Boomen

Lees hier de ervaringen van jouw toekomstige collega’s.

Belastingadvies Accountancy & Advies Audit Salaris- en HR advies Corporate Finance

Madelonweb

Madelon Gorisse | Junior Adviseur Corporate Finance | 1 jaar in dienst

“Kennis en ervaring haal je niet uit je studieboeken”

“Direct na het behalen van mijn master in Finance en een lange rondreis besloot ik te solliciteren bij HLB Witlox Van den Boomen. Het viel me direct op dat HLB Witlox Van den Boomen echt een jong team heeft. Ik was op zoek naar een werkgever met een regionaal karakter en een gezellige sfeer. Die heb ik gevonden. In samenspraak hebben we besloten dat ik eerst een jaar ervaring en kennis zou ophalen bij de controlepraktijk, waarna ik kon starten op de Corporate Finance afdeling. Dit traject is heel goed bevallen. Iedereen is bereid je te helpen. Zelfs bij de partners kan ik zo binnenlopen voor een uitgebreide uitleg. De echte kennis en ervaring haal je niet uit je studieboeken, maar die heeft HLB Witlox Van den Boomen mij met dit opstapje gegeven. Daar ben ik super blij mee.”

Anne Groei Groots web

Anne Wolters | HR Adviseur | 3 jaar in dienst

“Als collega’s hebben we vanuit echte interesse nauw contact met elkaar”

“Bij mijn vorige werkgever werkte ik op een interne HR afdeling. Ik zag van A tot Z alles binnen één bedrijf, maar toen kwam de vacature voor deze functie bij HLB Witlox Van den Boomen voorbij. Een functie waarbij je van A tot Z een kijkje in de keuken krijgt bij een grote groep ondernemers en samenwerkt met onze andere disciplines zoals loonbelasting, pensioen en arbeidsrecht. Dit sprak mij direct aan. Als collega’s hebben we nauw contact met elkaar, vanuit het multidisciplinaire karakter vanuit de organisatie, maar ook vanuit echte interesse in elkaar. Iedere prestatie leveren we samen. Wat mij nog meer aantrok? HLB Witlox Van den Boomen neemt werk- en privé beide serieus. Voor mij was dit een belangrijke factor. Natuurlijk zet ik een stapje extra wanneer nodig, maar tijd voor mezelf en bijvoorbeeld om te sporten is eveneens zo belangrijk. Dat wordt hier ook echt gewaardeerd.”

Noor van Zutven - GG

Noor van Zutven | Trainee Salaris- en HR advies | 1 jaar in dienst

“Een warm en sociaal team, daar kom je in terecht”

“Direct na de afronding van mijn studie ben ik gestart bij HLB Witlox Van den Boomen. HLB Witlox Van den Boomen bood mij de kans om deel te nemen aan een traineeship en coachingstraject. Ik kan ervaring opdoen in Salaris- en HR werkzaamheden en krijg direct goede begeleiding. In mijn functie als trainee werk ik voor een diverse groep aan klanten. Het is erg leuk om te zien dat elke organisatie anders is. Dat brengt uiteenlopende vragen met zich mee, geen dag is hetzelfde. Ik zou iedereen aanraden een traineeship te volgen. Je krijgt ruimte om te ontwikkelen, je werkt samen toe naar het resultaat wat jij voor ogen hebt, HLB Witlox Van den Boomen komt alle afspraken na en iedereen staat open voor vragen. Het team is heel enthousiast en we nemen echt de tijd voor elkaar. Een warm en sociaal team, daar kom je in terecht”

Arne van de Wiel_GG

Arne van de Wiel | International Tax Partner | 8 jaar in dienst

“Als je ervoor wilt gaan en je hebt de kennis en kunde, dan is bij ons alles mogelijk.”

“Bij HLB Witlox Van den Boomen is er ruimte voor ondernemerschap en initiatief. We zijn een platte organisatie waarin iedereen ongeacht functie of niveau gelijk wordt behandeld. Als je ervoor wilt gaan en je hebt de kennis en kunde in huis dan is bij ons alles mogelijk. Het is een hele veilige en open omgeving. Ons internationale belastingteam is divers en bestaat uit zo’n 20 collega’s, verdeeld over onze vestigingen. We hebben echt leuke en toonaangevende klanten, zowel internationaal als nationaal. Als internationale fiscalist ben je medeverantwoordelijk voor je klantenportefeuille en ben je veelal het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je mag op een breed spectrum klanten adviseren, maar je kunt je ook specialiseren.“

m_staal_kuppens_fotografie_2143

Manon Staal | Belastingadviseur | 3 jaar in dienst 

“𝐖𝐞 𝐰𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐤𝐰𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐫 𝐢𝐬 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐨𝐨𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐬𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐦𝐚𝐚𝐭”

“We werken op hoog niveau, dat verwachten we ook van elkaar! We willen de beste kwaliteit leveren, maar er is altijd oog voor de menselijke maat. Bij het sollicitatiegesprek kreeg ik direct vertrouwen in HLB Witlox Van den Boomen. Een gesprek als ik nooit eerder had gehad. Bij HLB Witlox Van den Boomen kon ik de volgende stap zetten waar ik naar op zoek was: ruimte voor mijn verdere ontwikkeling. Het is prettig dat HLB Witlox Van den Boomen is aangesloten bij een beroepsorganisatie, zo kan ik mezelf zowel persoonlijk als inhoudelijk ontwikkelen. Ik vind aandacht voor ontwikkeling en coaching namelijk het allerbelangrijkste van mijn carrière. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de stappen heb kunnen zetten die ik tot nu toe heb gezet. Je komt echt in een team terecht! We komen niet alleen naar kantoor om te werken, we zijn geïnteresseerd in elkaar en gaan er samen voor. Een persoonlijke band met elkaar en met klanten, daar staan wij voor. Al vanaf het begin van je loopbaan binnen HLB Witlox Van den Boomen mag je aan tafel met de klant, dit miste ik bij mijn vorige werkgever”.

Luc Mourmans

Luc Mourmans | Belastingadviseur | 7 jaar in dienst

“De multidisciplinaire samenwerking tussen collega’s van verschillende specialismes maakt ons uniek”

“De multidisciplinaire werkwijze gaf voor mij de doorslag voor HLB Witlox Van den Boomen te kiezen. Hierdoor ontdek je het (internationale) loonheffingendomein zowel in de breedte als in de diepte. We zijn een jong team met voldoende ruimte voor ontwikkeling, ondernemerschap en inspraak. Bij partners kan ik zo binnenlopen. Je krijgt bij ons echt vertrouwen en waardering. Iedere dag is anders, dat maakt mijn werk zo leuk! De fusie heeft mij en onze specialismegroep (belastingadvies) extra kansen geboden! De samenwerking met HLB International geeft ons internationale slagkracht. We kunnen nu echt een professionaliseringsslag maken. Een nog grotere klantenportefeuille die we van een totaaladvies kunnen voorzien.”

Accountant samenstelpraktijk in eindhoven en den bosch

Rens van Herpen | Externe controller | 5 jaar in dienst

“We gaan zeker vasthouden aan inclusiviteit en een fijne cultuur”

“De samenstelpraktijk is aan het veranderen door bijvoorbeeld risicogericht samenstellen, data-analyse, no hands accounting en continious monitoring. De schaalgrootte die onze fusie oplevert helpt ons daarop in te spelen. Met een grotere praktijk kun je nog meer investeren in IT-oplossingen, nog meer leren van elkaar en je hebt nog meer specialisaties in huis die je kunt bundelen in bijvoorbeeld focusgroepen. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Dat houdt ons relevant en maakt ons toekomstbestendig. Daarnaast gaan we zeker vasthouden aan de inclusiviteit en fijne cultuur die we nu ervaren. Dat is iets waar we met zijn allen volop in blijven investeren.”

Sjoerd Kootstra_website Gg

Sjoerd Kootstra | Business Controller | 3 jaar in dienst

“𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐛𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐢𝐬 𝐤𝐞𝐲; 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐟𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐞 𝐇𝐋𝐁 𝐖𝐢𝐭𝐥𝐨𝐱 𝐕𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐧 𝐁𝐨𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐨𝐨𝐤 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭.”

“De fusie tussen WVDB Adviseurs Accountants en HLB Van Daal biedt alleen maar meer kansen, gaat ons versterken, verbreedt onze kennis en zorgt ervoor dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. In mijn rol als business controller adviseer ik klanten bij specialistische vraagstukken en bied ik een ondersteunende rol op interim basis. Ik krijg echt de kans goede banden op te bouwen met mijn klanten en steeds verder te groeien. Ook na de fusie zal het gevoel van kleinschaligheid en de fijne cultuur binnen ons team en de organisatie blijven, daar heb ik alle vertrouwen in. We zorgen juist samen voor een nog betere multidisciplinaire samenwerking.”

Siebe Philips_websiteGG

Siebe Philips | Assistent Accountant Audit | 1 jaar in dienst

“𝐃𝐞 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐲 𝐞𝐧 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫 𝐠𝐚𝐯𝐞𝐧 𝐦𝐢𝐣 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐭𝐫𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐢𝐤 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐠𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐩𝐥𝐞𝐤 𝐳𝐢𝐭”

“Het Auditteam is jong en divers. We kunnen samen lachen, hebben plezier maar kunnen ook echt op elkaar bouwen. HLB Witlox Van den Boomen zoekt de mogelijkheden op om naast werk ook bezig te zijn met vitaliteit en gezamenlijke activiteiten. Er is echt oog voor de persoon binnen de organisatie. De Academy en mijn persoonlijke mentor gaven mij het vertrouwen dat ik op de goede plek zit. Het is fijn dat er medestudenten van Nyenrode werken en je direct vanaf je start één aanspreekpunt hebt. We zijn echt een ambitieuze en gedreven organisatie. We hebben samen een doel om kwaliteit te leveren en daar gaan we ook echt voor. De sfeer en mentaliteit is in de gehele organisatie hetzelfde, iedereen wil hard werken en samen presteren.”

Ugur foto2

Ugur Özkaya | Gevorderd Assistent Accountant Audit | 1 jaar in dienst 

“Ik zocht een werkgever met ruimte voor studie én vrije tijd. Verder wilde ik persoonlijker betrokken zijn bij klanten. Bij HLB Witlox Van den Boomen vond ik allebei.” 

“Vorig jaar maakte ik de overstap van een big four kantoor naar HLB Witlox Van den Boomen. Ik was op zoek naar een internationaal gericht advieskantoor dat prioriteit stelt aan een goede werk- en privé balans. Hier is studie écht belangrijk. Niets mag ten koste gaan van studie en ontwikkeling. Ik ben hier meer betrokken bij de klant en zijn vraagstukken. Bij de big-four werk je eerder aan een specifiek onderdeel van de motor. Bij ons ben je echt met de complete auto bezig en bekijk je alle omliggende facetten. Dat voelt goed. De sfeer binnen de organisatie is erg prettig en het contact is  laagdrempeliger. Ik kan bij iedereen binnenlopen, zelfs bij de partners. Al mijn verwachtingen zijn uitgekomen.”

Vind de baan die bij je past

Werken bij onze nieuwe organisatie biedt volop mogelijkheden voor jou. Bij ons stap je in een raket in plaats van op een rijdende trein. Dus krijg jij energie van vooruitgang? En ben je van nature ondernemend? Dan pas je bij ons team!