Kan ik je helpen?
Accountant samenstelpraktijk in eindhoven en den bosch
Maak kennis met ons team

Accountancy & Advies

HLB Van Daal en WVDB Adviseurs Accountants vormen samen één team: HLB Witlox Van den Boomen. Binnen onze Accountancy- en Adviespraktijk worden we enthousiast van de grootse impact die we samen met andere adviseurs kunnen maken. Als multidisciplinair team van adviseurs bieden wij versterking, inspiratie en vertrouwen aan ambitieuze ondernemers.

Als (assistent) accountant binnen onze samenstelpraktijk werk je veel digitaal samen met klanten om hen zo realtime inzicht te geven in hun financiële situatie. Digitaal, kwalitatief & efficiënt. In overleg met de klant maken we dashboards met realtime sturingsinformatie. Je functioneert tevens als de ‘huisarts’ van de klant. Wij adviseren de ondernemer over allerlei vraagstukken, o.a. managementinformatie, procesoptimalisatie, data-analyse, financierings- en overnamevraagstukken en strategie.

Bekijk onze vacatures

Leukste werkgever van het zuiden
Work life balance is key
Specialiseer of verbreed je kennis
Vacatures

Vind jouw ideale baan in onze Accountancy- en adviespraktijk

Werken binnen de Accountancy- en adviespraktijk van onze nieuwe organisatie biedt jou volop mogelijkheden. Niet alleen in de diepte, want door de multidisciplinaire samenwerking met andere adviseurs ontdek je het vakgebied ook in de breedte. Welke branche ligt jou? Van welke functie krijg je energie?  Bij ons stap je in een raket in plaats van op een rijdende trein. Dus krijg jij energie van vooruitgang? En ben je van nature ondernemend? Dan pas je bij ons team!